Husqvarna Doorslijpers

Doorslijpmachines

Doe het werk van vandaag met de zaagtechnologie van morgen.

Wij hebben een breed assortiment draagbare doorslijpmachines van Husqvarna. Iedere machine is ontworpen om gebruikers te helpen hun werk te doen – snel, precies, veilig en ergonomisch.

Husqvarna Diamantboren

Diamantboren

Complete systemen voor efficiënt diamantboren.

Als je efficiency meet in termen van aantal gater per uur of per dag, gaat het net zo zeer om bruikbaarheid en ergonomie als om bruut vermogen. Daarom heeft Husqvarna een productprogramma ontwikkeld dat op intelligente wijze elke behoefte in de branche voor diamantboren omvat - van eenvoudig te gebruiken machines ovor boren uit de hand tot sterke boorsystemen op een statief met automatische invoer.

Vloerzagen

Vloerzagen

FS 5000 D, een zeer krachtige vlakzaag.

Toepasbaar bij vliegvelden, hoofdwegen, in het onderhoudswerk en andere toepassingen.De FS 5000 D wordt gebruikt bij middelgrote tot kleine karweien die hoge productiecijfers vragen. Deze is heel veelzijdig dankzij een krachig vermogen, beperkte grootte en een uitermate goede beweeglijkheid. Nu uitgerust met nieuwe uitlaat nabehandelingsysteem,roetfilter (DPS). Voldoet aan de Stage IIIB / Tier4-regelgeving.

Tafelzagen

Tafelzagen

Tafelzagen met een uniek en uiterst stabiel mechanisme.

Wij hebben een ruim aanbod Husqvarna tafelzagen met degelijk onderstel uit één stuk met integrale toevoerkanalen, die voor een grote stabiliteit en een betere bescherming tegen schokken zorgen.